Safe

Depot

Haal de natuur in huis met een schitterende boomstamtafel! Uiteraard gemaakt van natuurlijk hout waardoor dit een mooie uitstraling geeft in jouw woning. Ongeacht hoe groot je het ook wilt hebben, bij Designed By Dennis ben je aan het juiste adres!

Vakmanschap en expertise maakt het waar dat jij optimaal zult genieten van een eigentijdse tafel. Vanaf 2012 is Dennis aan de slag gegaan met het ontwerpen en realiseren van deze tafels. En het mooie hiervan is dat het niet onopgemerkt is gebleven! Steeds meer mensen hebben het in de gaten gekregen en willen ook maar al te graag deze tafel.

Diverse soorten en maten verkrijgbaar

Het ideale van deze tafels is dat het verkrijgbaar is in diverse afmetingen. Zo past de boomstamtafel altijd! Ook het onderstel kan je geheel naar wens realiseren. Vind jij het bijvoorbeeld leuk om een kruispoot te hebben? Geen probleem want bij Dennis is het gewoonweg mogelijk!

Wanneer je kiest voor deze tafel is het wel belangrijk om te weten welk soort hout je het liefst hebt. Kijk als eerste naar het interieur wat je al hebt en kies vervolgens het soort hout wat hierbij past. Kom je er niet helemaal uit of twijfel je hier nog over? Neem dan contact op met Designed By Dennis en hij helpt je hier graag mee op weg! Daarnaast heb je ook de keuze uit een epoxytafel. Hierin is het mogelijk om de gaten in de tafel op te vullen met epoxyhars. Verkrijgbaar in diverse kleuren waardoor er altijd een mooie kleur te vinden is wat bij je past!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *