Safe

Depot

Je uiterlijk vanuit je deur
In onze huidige woning hebben we ervoor gekozen om alle oude paneeldeuren volledig te herstellen. Het branden van de drie lagen verf en het repareren van de deuren was een klus. Maar deze oude deuren passen perfect in ons huis uit 1930. Alleen de deurklinken zijn helemaal weg, toch hebben we gekozen voor de mooie zwarte deuraccessoires. Het geeft de deur al snel veel persoonlijkheid. Retro deuraccessoires: sloten en handgrepen
Zoals je in het vorige artikel las, hebben we geprobeerd om in een nieuwe woning nieuwe architectuur te mixen met de stijl van de jaren dertig. Er zijn geen oude paneeldeuren, maar de deuren hebben prachtig retro zwart beslag. Door deze combinatie te reconstrueren, geven we de deur de robuuste en sfeervolle uitstraling die we zoeken.
De badkamerdeuren van tegenwoordig hebben een echt retro slot. Hoe geweldig zijn deze sloten die aangeven of het toilet leeg is? Bovendien hoef je alleen maar de haak aan te spannen, heel kindvriendelijk dus. Ik vind het thuis ook erg leuk voor kleine kinderen. Wat is het toch heerlijk dat deze retro stenen weer terug zijn in ons nieuwe huis!

Leave a Reply

Your email address will not be published.