Safe

Depot

Een nieuw huis betekent een nieuw ontwerp, niet alleen voor ons, maar ook voor onze kinderen. We zijn gekomen om samen te werken voor een stoere jongenskamer zodat Shemli de kans krijgt om zijn wensen voor een nieuwe kamer te herhalen. onderwerp? Iets met ruimte en raketdeken hoes

Bepaal de sfeer
Tegen de tijd dat Seam op vierjarige leeftijd naar school ging, hadden we al aan zijn kamer gewerkt, wat het een beetje moeilijk maakte. De hoogslaper stond al lang op haar verlanglijstje, en als bureau is er ook een old school tafel bijgekomen. Met deze nieuwe meubels en verschillende kleuren muren heeft zijn kamer een nieuwe look gekregen waar we allebei heel blij van werden Fijn dat de jongenskamer in harmonie is met de rest van het huis.
Maak een sfeerkaart
Ze was nog steeds blij met de sfeer in Sems kamer, dus stiekem wilde ze dat hij die ook in haar nieuwe huis zou hebben. Helaas heeft Mies een nieuwe wallpaper gekregen, dus die was er niet. Dat is wat hij wilde. Ooja en haar kamer moeten rood zijn. Maak dit een kleur waar ik niet naar terug wilde. Dit is jouw kamer, dus we doen het om ons allebei gelukkig te maken. Online was ik op zoek naar het mooie behang dat je wilde. Vooral heel schattige dierenprints, auto’s en ruimtebehang. Dat laatste lijkt me een schot in de roos, ik wilde het heel graag. Het behang heeft een stoere zwarte basis met allerlei mooie details. Hoe geweldig is het als het de muur raakt die je bed aanraakt. Zo werd het de basis voor haar nieuwe kamer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *