Safe

Depot

Kinderen hebben hun eigen speelkamer in hun nieuwe huis. Er is voldoende ruimte om al het speelgoed op te bergen, maar vooral genoeg om te spelen. Deze ruimte wordt ook gebruikt als wasruimte, dus praktisch en goed meubilair is belangrijk. Ze lezen allebei graag boeken, dus zo’n fijne fauteuil mis je misschien niet.
Speelhoeken op kurkmuren
mijn terras
Een speeltuin met twee mannen is natuurlijk onmisbaar in huis. In onze huidige woning hebben we een fijne plek voor ze gecreĆ«erd naast de keuken. Ze hebben hun eigen bureau en al het speelgoed om mee te spelen. Het is ook heel goed voor ons, want we kunnen alles hier neerzetten en ‘s nachts schoonmaken. We hebben dus ook volwassen huizen en niet al het speelgoed.

In ons nieuwe huis hebben we besloten om de garage uit te breiden en een deel ervan in onze woonruimte op te nemen. Deze ruimte heeft voldoende opbergruimte om als kinderwasruimte of speelplaats te dienen. Op deze manier hebben ze een plek waar ze kunnen spelen en waar nodig de spoorbaan verlaten. In het midden van de kamer vind ik het een beetje ongemakkelijk. Omdat de verbinding met de keuken open is, is er een voordeel dat je je in dezelfde ruimte kunt voelen. Anders is het gewoon onaangenaam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.